Aanbod

 

Allereerst dit…

 

Vaak worden therapieën of methodes, waarbij wordt gewerkt met energie, als “zweverig” gezien. Wat met het blote oog niet zichtbaar is, bestaat voor de meeste mensen niet. Maar wat te denken van zuurstof? Wind? Of radiogolven? De normaalste zaak van de wereld, toch?! En zo is het ook met de menselijke energie, die wel degelijk te zien en te voelen is. Ga maar eens heel dicht voor iemand staan, zonder deze persoon aan te raken. Wedden dat de ander zich ongemakkelijk gaat voelen? Simpelweg, omdat je wel érg in zijn of haar aura (energieveld) komt. Alles is energie dus!

 

Klankmat (Cell Vibration Sound Mat)

 

Praktijk Expression heeft de eer om de revolutionaire klankmat (Cell Vibration Sound Mat) in Nederland te introduceren!

 

Een behandeling op de klankmat zorgt - door middel van trillingen en muziek - voor een gevoel van innerlijke rust en ontspanning. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en de energie in het lichaam wordt in balans gebracht. Als aanvulling op de klankmat kan een kleurenlamp (Colour Heal Light) worden ingeschakeld. Het licht van deze lamp zorgt voor harmonisering van de chakra's, lichaam en geest, verbetert de celcommunicatie en helpt het lichaam zo om het dagelijks leven met nieuwe kracht en energie tegemoet te treden.

 

Mediumschap & Trance Healing

 

Mediumschap is het vermogen om contact te leggen met de spirituele wereld. Bij Trance Healing vindt via het verruimd bewustzijn van het medium/de healer, waarbij deze een nauw contact heeft met de spirits, healing vanuit deze spirituele wereld plaats.

 

Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap

 

Bij Paramedisch Mediumschap wordt - wederom via de spirituele wereld - contact gezocht met een of meerdere specifieke delen van het lichaam. Door een blokkade, disbalans, pijn of ziekte laat de ziel je weten, waaraan aandacht mag worden besteed. Wanneer niet tijdig naar signalen wordt geluisterd, kunnen niet (of onjuist) geuite gevoelens zich vastzetten in de vorm van ziekte of aandoeningen aan spieren, klieren, organen, gewrichten en/of andere lichaamsdelen. Naast raadpleging van een arts is het dan ook aan te bevelen om naar de psychische oorzaak van een ziekte of ongemak te kijken, zodat heling op alle niveaus - fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel - kan plaatsvinden.

 

Psycho-energetische therapie (reading / healing / counseling)

 

Bij psycho-energetische therapie wordt het energetische veld (de zogenaamde “aura” en “chakra’s”) van een persoon in balans gebracht, waardoor iemand zich (psychisch) weer beter gaat voelen. Als therapeut ga je eerst het energieveld van de ander aftasten (waarnemen) en kijken, waar zich blokkades bevinden. Dit kan door middel van diverse technieken, zoals een aura- of roosreading. Met behulp van counseling (persoonlijk gesprek) wordt gekeken, waardoor de disbalans is ontstaan. Wat ligt er ten grondslag aan je klacht(en)? Wat voel je? En waar voel je dat? Vervolgens wordt via een chakra- of andere healing getracht deze disbalans op te heffen.

 

Uiteraard is psycho-energetische therapie geen “hocus pocus” en zijn je klachten (niet) in één klap verdwenen. Dat zou mooi zijn! Een vervelend gevoel of klacht, die vaak zijn oorsprong heeft in je jeugd, heeft tijd nodig om te helen. En echte genezing bereik je alleen maar, wanneer je bereid bent aan jezelf te werken.

 

Reiki

 

Naast de methodieken vanuit het mediumschap en de psycho-energetische therapie wordt gewerkt met Reiki, een universele levensenergie, die via de handen van de healer wordt doorgegeven.

 

Meditaties

 

Verder worden door Expression - al dan niet individueel - meditatielessen verzorgd. Ook worden er regelmatig lichtcirkels georganiseerd; zie de agenda voor meer informatie.