Over mij

 

Mijn naam is Renny Jetten, gescheiden, vader van drie kinderen, samenwonend. Ik ben lange tijd stukadoor geweest, maar toen ik me realiseerde dat ik dit fysiek niet tot mijn pensioengerechtigde leeftijd vol zou gaan houden, besloot ik het over een andere boeg te gooien.

 

Geïnspireerd door ervaringen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling heb ik allereerst de driejarige opleiding psycho-energetisch therapeut via de SIO (School voor  Intuïtieve Ontwikkeling) gedaan. Daarna heb ik bij hetzelfde instituut de opleiding tot meditatietrainer gevolgd. Tussen de bedrijven door heb ik Helende handen 1, Helende handen 2, Reiki 1, 2 en 3a, Engelencursus 1 en 2, online jaartraining aan de I AM Academy gedaan.

Inmiddels mag ik me ook Medium & Trance Healing Therapeut noemen en heb ik bij dezelfde academie, de Spirituele & Intuïtieve Academie van Jaco Elken, de opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap met succes afgerond. Vanaf 2023 mag ik mijn kennis gaan overdragen en geef ik les in de modules Mediumschap & Trance Healing I Basis®, Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie en Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap.

     

    Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en het is dan ook mijn streven om hen, waar mogelijk, te helpen en te begeleiden op hun pad.

     

    Rennie luisterend oor psycho-energetisch therapeut Renny Jetten van praktijk Expression te Heythuysen Jetten