Klankmat (Cell Vibration Sound Mat)

 

Praktijk Expression heeft de eer om de revolutionaire klankmat (Cell Vibration Sound Mat) in Nederland te introduceren!

 

Deze in Duitsland ontwikkelde klankmat is een uniek apparaat, dat specifieke tonen en frequenties via geluidsgolven door de wervelkolom naar de lichaamscellen en de chakra’s leidt. De vibratiemat bevat acht geïntegreerde geluidstransducers; een transducer is een apparaat, dat energie van de ene vorm in de andere omzet, bijvoorbeeld licht of geluid in beweging. In tegenstelling tot een luidspreker, die zijn geluidsgolven als het ware in het weefsel zou "hameren", genereren deze transducers een zachte geluidsgolf, die effectief is tot in de celstructuur. Alle organen en andere delen van het lichaam worden voorzien van vitaliteit, de cellen communiceren met elkaar door middel van rustgevende trillingen en de harmoniserende zelfregulatie en de (her)activering van de innerlijke genezer kunnen worden versterkt. De geluidsgolven werken verzachtend en creëren hierdoor een gevoel van innerlijke rust, een meditatieve ontspanning.

 

klankmat cell vibration sound mat chakra's ontspanning burn-out stress depressie ademhalingsproblemen astma spierpijn gewrichtspijn reuma rugpijn  hoofdpijn migraine slapeloosheid nachtmerries tinnitus
klankmat kleuren vibratie trilling holistisch burn-out stress depressie ademhalingsproblemen astma spierpijn gewrichtspijn reuma rugpijn  hoofdpijn migraine slapeloosheid nachtmerries tinnitus

 

De klankmat kent meerdere programma's. Elk programma omvat een eigen spectrum aan kleuren, waarbij elke kleur een speciale trilling en betekenis heeft. De diverse programma’s worden begeleid door aangename muziekstukken, passend bij de frequentie van elke kleur en de fysieke behoeften van het menselijk lichaam voor holistisch welzijn.

 

Ervaar de harmonie tussen lichaam en geest, terwijl je geniet van de ontspannende, helende effecten van dit innovatieve apparaat. Ontdek de transformerende kracht van deze bijzondere klankmat en begin jouw reis naar een gebalanceerd en gezond leven!

 

De klankmat kan onder andere verlichting geven bij klachten als burn-out/stress, depressie, ademhalingsproblemen/astma, spier- en gewrichtspijn (denk aan reuma of rugklachten), hoofdpijn/migraine, slapeloosheid/nachtmerries en tinnitus.

Kleurenlamp (Colour Heal Light)

 

Als aanvulling op de klankmat kan de kleurenlamp (Colour Heal Light) worden ingeschakeld. Door middel van kosmisch gekleurd licht vult deze lichtzender het lichaam met energie, daar waar nodig. Zo kan - naast algehele behandeling van het lichaam - verlichting worden bereikt bij bijvoorbeeld kiespijn of ontspanning worden verkregen bij vermoeide spieren. De helende vibraties van het licht activeren het zelfherstellende vermogen van het lichaam en werken ondersteunend bij het vergroten van het welzijn. Het licht zorgt voor harmonisering van de chakra's, lichaam en geest, verbetert de celcommunicatie en helpt het lichaam zo om het dagelijks leven met nieuwe kracht en energie tegemoet te treden.

Het geavanceerde licht is van de hoogste zuiverheid en helderheid, zonder storende frequenties. De vibraties van de kleuren beïnvloeden de cellen en activeren regeneratieve krachten, waardoor meer levensenergie kan worden verkregen.

 

Kosten klankmat-sessie*: € 75,00 (max. 1,5 uur) 

Het is mogelijk om in de praktijk te pinnen.

 

colour heal light kleurenlamp licht burn-out stress depressie ademhalingsproblemen astma spierpijn gewrichtspijn reuma rugpijn  hoofdpijn migraine slapeloosheid nachtmerries tinnitus
klankmat kleuren chakra ontspanning

 

 

 

 

 

 

 

*Een klankmat-sessie is niet geschikt voor mensen, die een chemokuur ondergaan of een pacemaker hebben en in geval van zwangerschap.  Helaas is de klankmat niet geschikt voor mensen met een gewicht boven 110 kg. Uiteraard is iedereen welkom voor een ander consult.

Het is raadzaam om tijdens een sessie geen zwarte kleding te dragen.