Hieronder enkele recensies...

* * * * * * *

 

 

1x in de maand ga ik naar de Lichtcirkel van Renny. Iedere maand kijk ik daar naar uit. Even ontspannen met steeds weer mooie en lieve mensen om me heen. Iedere maand is het weer anders, het is niet te voorspellen wat er gebeuren zal.
Renny gaat ook meteen in op de spontane gebeurtenissen, het maakt hem niet uit dat zijn voorbereide avond anders loopt.
Bij Renny ben ik op mijn gemak en voel ik me welkom.
Ik ga altijd ontspannen naar huis, uitkijkend naar de volgende Lichtcirkel.  
 
Heidi 

* * * * * * *

 

Lieve Renny,

 

Na eerst een mooie liefdevolle sessie bij jou te hebben gehad, die heel veel voor mij betekend heeft, heb ik me ingeschreven voor de opleiding Trance Mediumschap. Buiten dat de methode eigen wordt gemaakt, ben je voortdurend in ontwikkeling. Je gaat steeds dieper naar binnen, snapt waarom je bepaalde triggers hebt en lost deze gaandeweg op. Het is een heel intensieve periode, die veel persoonlijke groei oplevert. Dank je wel en op naar deel 3 van de opleiding.

 

Joep Koolen

 

* * * * * * *

 

Je bent er altijd welkom.
of het nu voor een consult of voor een cursus is. Ook de lichtcirkel en klankmat zijn zeer aan te bevelen om mee te maken.

 

Patrick Nies

 

* * * * * * *

 

Hartelijk dank Praktijk Expression en jij Renny voor de behandeling met de klankmat (Cell Vibration Sound Mat) en je vertrouwen en begeleiding. Het resultaat was verbluffend.

Ik kwam met mijn dochter (37) bij jou terecht met de onzekerheid van onrustige cellen in het gebied van de baarmoederhals. Na 3 sessies op de klankmat en met de liefdevolle en positieve begeleiding van Renny was het resultaat dat de onrustige cellen volgens de oncoloog in balans zijn. Een vervolgonderzoek hoeft pas in 2025 plaats te vinden!

Wat een opluchting.

Nogmaals hartelijk dank. De combinatie van trilling, licht en geluid die op dat moment nodig was heeft voor ons tot een prima resultaat geleid. De klankmat is geweldig.

In lak’ech,

Van hart tot hart,

J.P.

* * * * * * *

 

Ik heb je de hele week al willen bedanken, het heeft mij zoveel moois gebracht.... Teveel toevalligheden gebeurd deze week om te schrijven, zo bijzonder. We gaan elkaar nog zien. 

Groetjes L. 

 

* * * * * * *

 

Dankjewel! Hoe vaak ik dit kan zeggen, is niet genoeg. Super bedankt voor de fijne sessies. Totdat ik bij jou kwam, dacht ik: "Ik voel me goed, maar kan beter". Dat ik besloten had om een sessie te doen, was een heel slimme actie. Ben zo blij dat ik het gedaan heb. Wat ik kan zeggen, is dat ik me voelde als een veertje na de sessie en erna. Dat je ook tijd nam om nog een inzicht, na pijn in het lichaam, telefonisch te bespreken, was fantastisch in deze tijd, waarin mensen moeten betalen, wanneer ze één woord willen zeggen. Dat is prima, want we zijn allemaal anders, maar ik ben je eeuwig dankbaar voor je tijd, voor het liefdevolle advies, tips, woorden en geduld.

 

God bless you, mooi mens.

 

Een ziel

 

* * * * * * *

 

Ik ben met een open mindset en zonder verwachting naar de praktijk gegaan. Ik liep al een behoorlijke tijd met fysieke klachten rond en had ook wel wat vragen, die ik nooit hardop uitgesproken heb. Toen ik de praktijk binnenkwam en met Renny kennisgemaakt had, voelde ik dat beide een geweldig rustige uitstraling hebben, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik kon daardoor diep gaan en bij mijn stukje komen, wat nog niet opgelost was. Hebben meteen ook maar enkele oude overtuigingen bekeken en aangepast.
Het heeft mij in ieder geval op het juist pad gezet. Daarom ik zou zeggen: ga erheen en ervaar het. Bedankt Renny voor je hulp, ik kom zeer zeker nog eens.

 

Gertie Lemmens

 

* * * * * * *

 

Ik ben bij Renny terechtgekomen, omdat ik helemaal klem zat in mijn eigen lichaam en geest. Geen controle meer, geen energie, niet meer slapen, vreselijke nachtmerries. Bang voor alles. Vooral voor de dood. Heb veel meegemaakt en daardoor blijven hangen in een neerwaartse spiraal. Dus gewoonweg drama in mijn lijf en leven.

 

Door gesprekken aan te gaan met Renny ben ik begonnen met reiki. Had het nooit eerder gedaan, maar was een enorme ervaring. Het gevoel van negativiteit en angst begonnen door verschillende sessies minder te worden en een plekje te krijgen in mijn lijf en leven. Het weer durven en kunnen ademen was voor mij een echte ervaring. Ik leefde al zoveel jaar zo, dat ik dacht : Dit blijft voor altijd. Ook heb ik sessies gedaan door eigenlijk bij jezelf naar binnen te gaan, naar je kindertijd en wat er toen op mijn pad kwam. Bij mij een hoop ellende en verdriet, wat ik dus alle jaren met me heb meegesleept. En door deze sessies te doen een plek heb kunnen geven, wat mij mijn leven een stuk teruggaf en mij enorm sterk heeft gemaakt. Ik ben echt een ander mens geworden met evengoed pijn en verdriet, maar ik kan er nu beter mee omgaan.

 

Zit je ook niet lekker in je vel, twijfel niet maar pak deze hand vast. Hij kan je echt helpen om het leven weer op te pakken en weer te geloven in jezelf. Dank je wel, Renny. Door jou kan ik weer leven in harmonie met mezelf.

 

Liefs,

Monique de Werdt

 

* * * * * * *

 

Wat ben ik  dankbaar dat ik een diep stuk heb mogen oplossen met jouw hulp!

Ik ben zelf al jaren bewust bezig met mijn energetische ont-wikkelingen. Want dat zijn het echt, het afwikkelen van telkens weer een laag, steeds dieper.

Ik was zelf al enige tijd met het zelfde stuk bezig, van wat ik telkens zag in een meditatie. Had hier ook al eerder hulp voor gezocht, maar dat had me op dat moment niets gebracht. Maar soms is het dan de tijd nog niet.

Wat ik telkens zag in meditaties, was dat ik achter Jezus meeliep in zijn tocht, waar hij het kruis droeg. Voor mij liepen de Romeinse soldaten, ik zag de ijzeren lamellen van hun rokken, ik zag ook hun sandalen, gevlochten om hun onderbenen. Ik voelde me zo bezwaard, machteloos, schuldig en verdrietig, ik kon niets doen. Ook voelde ik dat dit een heel belangrijk stuk was en dat ik er zelf niet bij kwam.

Door de begeleiding van Renny kwam ik wel bij dit stuk. Ik mocht ervaren en zien dat ik de vrouw was (Veronica), die met een doek het gezicht van Jezus afdroogde. Het verdriet wat loskwam vanuit mijn borst en hart was niet alleen heel groot, oud, en energetisch, ook lichamelijk deed het zo’n enorme pijn, dat ik ook alleen maar telkens kon zeggen: Oh, wat doet dit pijn. Het gevoel, het beeld en de boodschap, wat ik mocht ervaren, was (misschien symbolisch): Ik mag het kruis van schuldgevoel afleggen en loslaten, ik hoef dit niet meer te dragen. Het duurde wel enige tijd, voordat deze energie helemaal uit mijn lichaam vertrokken was, en ook na de begeleiding van Renny, toen ik weer wat  aan het bekomen was, bleef ik bibberen en heeft het zeker nog een half uur geduurd, voordat ik mezelf weer was.

Lieve Renny, dankzij jouw liefdevolle begeleiding kon ik dit grote stuk toelaten en  loslaten. Door jouw zachte en rustige energie voelde ik me veilig en kon ik me openstellen. Ik zal je altijd dankbaar blijven hiervoor!

Ik heb een gedichtje voor je geschreven.

 

HELEN

IN ALLE VEILIGHEID DELEN
GEVOELENS VAN ZWAARTE EN ONBEKENDE PIJN
AL WAT ER ALTIJD AL WAS
EN WAT NU MAG ZIJN
OP WEG NAAR HEELHEID
ZIJN IN STILTE EN IN MIJN EIGEN KRACHT
DANKBAAR VOOR JOUW BEGELEIDING, RENNY
BIJ DEZE HELING VAN MIJN HART

 

M.A.