Mediumschap 

 

Wanneer je lichamelijke, geestelijke en/of emotionele klachten hebt, ben je je vaak niet bewust van de achterliggende oorzaak. Het zorgt ervoor dat je in een lagere energie of trillingsfrequentie komt, waardoor er blokkades (bijvoorbeeld onverklaarbare pijn, spanning, vermoeidheid of ziekte) kunnen ontstaan. Dit gaat ten koste van je gezondheid.

 

Tijdens een Mediumschap consult heb ik een zeer nauw contact met de spirituele wereld en hierdoor kan ik samenwerken met gidsen en spirits, waarbij ik contact maak op zielsniveau met de oorzaak van de pijn of andere blokkades, die jou belemmeren in je welzijn. Door het verruimde bewustzijn van een medium kunnen de gidsen en spirits aangeven op welk niveau en waar healing nodig is. Vaak zijn het bestaande of steeds weer terugkerende patronen of beperkende overtuigingen, die zich in jou vastgezet hebben, in dit leven of in vorige levens.

 

Misschien vraag je je wel eens het volgende af:

  • Waarom gebeurt mij dit iedere keer?
  • Hoe komt het dat deze klacht (of “negatieve” gedachte) iedere keer terugkomt?
  • Waarom durf ik niet goed voor mijn mening uit te komen?
  • Waarom heb ik iedere keer last van mijn ledematen?
  • Hoe komt het dat deze klachten steeds terugkomen in de familielijn?

Dit zijn een aantal voorbeelden van problemen, die we zouden kunnen behandelen.

 

Door vele mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Wanneer een trance healer met iemands lichaam en aura mag werken, komen er bij die persoon beelden en gevoelens van gebeurtenissen en situaties naar voren. Wat onbewust was, wordt bewust. En dat is de eerste stap naar transformatie en heelwording.

 

Kosten mediumschap: € 75,00 per consult (max. 1,5 uur) 

Het is mogelijk om in de praktijk te pinnen.

 

trance healing medium mediumschap Renny Jetten Heythuysen Midden-Limburg spiritueel reiki reading healing counseling coaching meditatie burn-out burnout stress moe vermoeidheid ziekte klacht pijn aandoening