Wat doe ik?

 

Allereerst dit…

 

Vaak worden therapieën of methodes, waarbij wordt gewerkt met energie, als “zweverig” gezien. Wat met het blote oog niet zichtbaar is, bestaat voor de meeste mensen niet. Maar wat te denken van zuurstof? Wind? Of radiogolven? De normaalste zaak van de wereld, toch?! En zo is het ook met de menselijke energie, die wel degelijk te zien en te voelen is. Ga maar eens heel dicht voor iemand staan, zonder deze persoon aan te raken. Wedden dat de ander zich ongemakkelijk gaat voelen? Simpelweg, omdat je wel érg in zijn of haar aura (energieveld) komt. Alles is energie dus!

 

Psycho-energetische therapie (reading / healing / counseling)

 

Bij psycho-energetische therapie wordt het energetische veld (de zogenaamde “aura” en “chakra’s”) van een persoon in balans gebracht, waardoor iemand zich (psychisch) weer beter gaat voelen. Als therapeut ga je eerst het energieveld van de ander aftasten (waarnemen) en kijken, waar zich blokkades bevinden. Dit kan door middel van diverse technieken, zoals een aura- of roosreading. Met behulp van counseling (persoonlijk gesprek) wordt gekeken, waardoor de disbalans is ontstaan. Wat ligt er ten grondslag aan je klacht(en)? Wat voel je? En waar voel je dat? Vervolgens wordt via een chakra- of andere healing getracht deze disbalans op te heffen.

 

Uiteraard is psycho-energetische therapie geen “hocus pocus” en zijn je klachten (niet) in één klap verdwenen. Dat zou mooi zijn! Een vervelend gevoel of klacht, die vaak zijn oorsprong heeft in je jeugd, heeft tijd nodig om te helen. En echte genezing bereik je alleen maar, wanneer je bereid bent aan jezelf te werken.

 

Reiki

 

Naast de methodieken vanuit de psycho-energetische therapie wordt gewerkt met Reiki, een universele levensenergie, die via de handen van de healer wordt doorgegeven.

 

Meditaties

 

Verder worden door Expression - al dan niet individueel - meditatielessen verzorgd.